Innesäljare Köping

Innesäljare/Kundservice

Vill Du vara del i ett framgångsrikt företag? Har Du hög energi och ett intresse av att skapa goda relationer samt göra affärer?

Du välkomnas in i ett framgångsrikt bolag som har en fortsatt spännande förändringsresa framför sig och som erbjuder en professionell arbetsmiljö där engagemang, ansvar och samarbete är viktigt. Ett starkt team står redo för att ge just Dig bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i denna roll och få roligt på jobbet

 

Arbetsuppgifter

Ditt ansvar är att kundservice, ordermottagning och försäljning till våra kunder sköts med den höga servicenivå och det goda affärsmannaskap som krävs. Du kommer att vara en kanal mellan verkstad och kund med lämnande av offerter mm samt supporta utesäljarna. Du kommer att ansvara för en egen kundportfölj och självständigt planera och genomföra ditt säljarbete och utveckling av relationen till både nya och befintliga kunder.

Du kommer att sköta kundservice per telefon samt mail till både befintliga och nya kunder.  Ett professionellt bemötande i kontakterna med våra kunder och din tekniska nyfikenhet och villighet att hjälpa är det som avgör hur väl Du kommer att lyckas i din roll.

 

Kvalifikationer

Du som söker har gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning, ekonomi eller orienterad till försäljning inom teknikorienterad verksamhet. Du har tidigare erfarenhet av försäljning; från vår bransch är en merit men inget krav. Ekonomiska kunskaper är meriterande men inget krav.

Du trivs i mötet med andra människor och är tydligt orienterad till service och försöker hitta lösningar där andra kanske ser problem. Du är en person som vill engagera dig i Röricks framgång och aktivt bidra till en positiv utveckling av arbetet och relationer inom och utanför bolaget. Du har en egen ”motor” och gillar när det är mycket på gång. Att vara självgående, flexibel samt mål- och resultatinriktad är därför viktiga personliga förmågor för tjänsten.

Det är också värdefullt att du har en god samarbetsförmåga, samtidigt som arbetet kräver att du är duktig på att uttrycka dig på svenska och gärna engelska – fler språk är meriterande.

 


Personliga egenskaper

Du är öppen och enkel med ett genuint intresse för affärsutveckling samt att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer genom ett värdebaserat synsätt. Du har god förmåga att uppnå resultat genom bra planering, genomdrivande och uppföljning. Du behöver inte vara expert på alla teknikområden från början och om Du är rätt person ser vi dig gärna långsiktigt i vårt team.

Vi erbjuder i gengäld en professionell, engagerande arbetsmiljö med mycket eget ansvar och möjlighet till personlig utveckling. Vi är ett bra sammansvetsat team där alla har stort fokus på kund samt att stämningen hos oss ska vara positiv och energigivande.

 

Övrigt

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering:
Rörick Elektriska Verkstad AB i Köping
Omfattning:
Tillsvidare
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas
Upplysningar lämnas av VD Lotta Rörick, på telefon: 0221-457500

Ansök snarast, då urvalet sker löpande

Skicka din ansökan med meritförteckning till: ansokan@rorick.se

Märk din ansökan: ”ansökan innesäljare”
Välkommen med Din ansökan.

 

Innesäljare Köping