Lindare Köping

Lindare

Vill Du vara del i ett framgångsrikt företag? Har Du hög energi och ett intresse av att skapa goda relationer samt göra affärer?

Du välkomnas in i ett framgångsrikt bolag som har en fortsatt spännande förändringsresa framför sig och som erbjuder en professionell arbetsmiljö där engagemang, ansvar och samarbete är viktigt. Ett starkt team står redo för att ge just Dig bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i denna roll och få roligt på jobbet

 

Arbetsuppgifter

Arbetet består i första hand av omlindning av motorer, pumpar mm. Objekten som kommer in är varierande och du kommer att arbeta med allt från förebyggande underhåll till akuta reparationer, förbättrings- och utvecklingsarbete samt felsökning. Även andra typer av reparationer, service och underhåll kan förekomma.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som innehar någon form av praktisk gymnasieutbildning, gärna mot verkstad, tidigare erfarenheter av linding är meriterande. Du har några års praktisk erfarenhet som reparatör, mekaniker och/eller servicetekniker. Du är van vid att arbeta utifrån ritningar och manualer och kan på ett pedagogiskt sätt upprätta nya.

 

Personliga egenskaper

Som person är du driftig, engagerad och med en hög grad av servicetänk och flexibilitet. Du arbetar strukturerat med stor ansvarskänsla. Eftersom ditt arbete innefattar daglig kontakt med kunder och kollegor vill vi att du har hög social kompetens och gillar att skapa ett gott samarbetsklimat. Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Vi erbjuder i gengäld en professionell, engagerande arbetsmiljö med mycket eget ansvar och möjlighet till personlig utveckling. Vi är ett bra sammansvetsat team där alla har stort fokus på kund samt att stämningen hos oss ska vara positiv och energigivande.

 

Övrigt

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering:
Rörick Elektriska Verkstad AB i Köping
Omfattning:
Tillsvidare
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas
Upplysningar lämnas av verkstadschef Mikael Larsson, på telefon: 0221-457500

Ansök snarast, då urvalet sker löpande.

Skicka din ansökan med meritförteckning till: ansokan@rorick.se

Märk din ansökan: ”ansökan lindare”
Välkommen med Din ansökan.

Lindare Köping