Innesäljare Köping

Innesäljare/Kundservice

Vill Du vara del i ett framgångsrikt företag? Har Du hög energi och ett intresse av att skapa goda relationer samt göra affärer?

Då vår nuvarande innesäljare har valt att gå vidare mot nya utmaningar söker vi nu en innesäljare/kundserviceperson.

Du välkomnas in i ett framgångsrikt bolag som har en fortsatt spännande förändringsresa framför sig och som erbjuder en professionell arbetsmiljö där engagemang, ansvar och samarbete är viktigt. Ett starkt team står redo för att på bästa sätt hjälpa just Dig in i verksamheten. Vi ska se till att Du får bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i denna roll och att Du kommer att få roligt på jobbet.

Arbetsuppgifter
Ditt ansvar är att kundservice, ordermottagning och försäljning till våra kunder sköts med den höga servicenivå och det goda affärsmannaskap som krävs. Du kommer att vara en kanal mellan verkstad och kund med lämnande av offerter mm samt supporta utesäljarna. Du kommer att ansvara för en egen kundportfölj och självständigt planera och genomföra ditt säljarbete och utveckling av relationen till både nya och befintliga kunder.

Du kommer att sköta kundservice per telefon och mail.  Ett professionellt bemötande i kontakterna med våra kunder och din tekniska nyfikenhet och villighet att hjälpa är det som avgör hur väl Du kommer att lyckas i din roll.  

Kvalifikationer
Du som söker har gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning, ekonomi eller orienterad till försäljning inom teknikorienterad verksamhet. Du har tidigare erfarenhet av försäljning, från vår bransch är en merit men inget krav. Även ekonomiska kunskaper är meriterande. Arbetet kräver att du kan uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift – fler språk är meriterande.

Personliga egenskaper
Du trivs i mötet med andra människor och är tydligt orienterad till service och försöker hitta lösningar där andra kanske ser problem. Du är en person som vill engagera dig i Röricks framgång och aktivt bidra till en positiv utveckling av arbetet och långsiktiga relationer inom och utanför bolaget. Du har god förmåga att uppnå resultat genom bra planering, genomdrivande och uppföljning. Du har en egen ”motor” och gillar när det är mycket på gång så att vara självgående och flexibel är därför viktigt. Du behöver inte vara expert på alla teknikområden från början och om Du är rätt person ser vi dig gärna långsiktigt i vårt team. 

Vi erbjuder i gengäld en professionell, engagerande arbetsmiljö med mycket eget ansvar och möjlighet till personlig utveckling. Vi är ett bra sammansvetsat team där alla har stort fokus på kund samt att stämningen hos oss ska vara positiv och energigivande.

Övrigt
Ansök snarast, då urvalet sker löpande dock senast 2021-03-14.
Upplysningar lämnas av VD Lotta Rörick, på telefon: 0221-457500

Skicka din ansökan med meritförteckning till: ansokan@rorick.se

Märk din ansökan: ”ansökan innesäljare”
Välkommen med Din ansökan.

innesäljare Rörick 2021