Teknisk Arbetsledare Örebro

Är du vår nya kollega?
Vi söker nu en arbetsledare med erfarenhet av roterande maskiner till vår verkstad för tyngre utrustning i Örebro.
 
Dina arbetsuppgifter
I samverkan med övriga arbetsledare leder och fördelar du det dagliga arbetet, du ansvarar för att ta emot och registrera arbetsordrar, beställa reservdelar och förbrukningsmaterial, du är även vid behov tekniskt stöd ute i produktionen. Arbetsledaren driver projekt från planeringsstadiet till leverans enligt kundens förväntningar, uppsatt tidplan och budget. Arbetsledaren arbetar nära kunden, externa leverantörer och våra medarbetare. Att skapa och bibehålla goda relationer såväl internt som externt är av stor vikt. I rollen ingår även försäljning och att leda och coacha medarbetare genom att involvera dessa i både beslut och problemlösning i projekten.
 

Din bakgrund

Du är utbildad inom teknik/mekanik eller inom närliggande område. Erfarenhet från arbetsledning inom service, felsökning och förbyggande underhåll av roterande maskiner är meriterande. Du har god förmåga i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
 
Din personlighet är viktig för oss
 
Som person är du driven, målinriktad och självgående. Du är serviceinriktad, flexibel och har en god kommunikativ förmåga. Att se lösningar istället för problem kommer naturligt för dig och du har förmågan att både skapa struktur i ditt arbete och att bygga goda relationer.
 
Vi erbjuder
 
Ett utmanande och varierat arbete där du både jobbar självständigt och i nära samarbete med dina kollegor med mycket kundkontakter på en spännande marknad. Goda utvecklings-möjligheter i en bred och konkurrenskraftig koncern.
 
Är du intresserad?
 
Upplysningar lämnas av verkstadschef Tommy Åkerberg på telefon: 0737-19 67 78
Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Rörick Elektriska Verkstad AB i Örebro
Omfattning:
Tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansök snarast, då urvalet sker löpande

Skicka din ansökan med meritförteckning till: mats.lagnesjo@rorick.se

Märk din ansökan: ”Ansökan teknisk arbetsledare” Vi ser fram emot att höra från dig!

Välkommen med Din ansökan.

Arbetsledare Örebro