Teknisk säljare

Teknisk säljare med produktansvar

 

Vill Du vara del i ett framgångsrikt företag? Har Du hög energi och ett intresse av att skapa goda relationer samt göra affärer?

Du välkomnas in i ett framgångsrikt bolag som har en fortsatt spännande förändringsresa framför sig och som erbjuder en professionell arbetsmiljö där engagemang, ansvar och samarbete är viktigt. Ett starkt team står redo för att på bästa sätt hjälpa just Dig in i verksamheten. Vi ska se till att Du får bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i denna roll och att Du kommer att få roligt på jobbet.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet består i nyförsäljning av kulskruvar och maskinskydd samt försäljning av renoveringar av spindlar och kulskruvar. Det är också ditt ansvar att utveckla erbjudandet. Då kundbesök är en stor del av dina arbetsuppgifter och våra kunder finns över hela Sverige medför tjänsten en hel del resor.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som innehar någon form av praktisk gymnasieutbildning, gärna mot verkstad, tidigare erfarenheter av kulskruvar och försäljning är meriterande. Du är van vid att arbeta utifrån ritningar och manualer och kan på ett pedagogiskt sätt upprätta nya.

 

Personliga egenskaper

Som person är du driftig, engagerad och med en hög grad av servicetänk och flexibilitet. Du arbetar strukturerat med stor ansvarskänsla. Eftersom ditt arbete innefattar daglig kontakt med kunder och kollegor vill vi att du har hög social kompetens och gillar att skapa ett gott samarbetsklimat. Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder i gengäld en professionell, engagerande arbetsmiljö med mycket eget ansvar och möjlighet till personlig utveckling. Vi är ett bra sammansvetsat team där alla har stort fokus på kund samt att stämningen hos oss ska vara positiv och energigivande.

 

Övrigt

Uppstart: Enligt överenskommelse.

Ort/Placering: Rörick Elektriska Verkstad AB i Köping

Omfattning: Tillsvidare

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Upplysningar lämnas av VD Lotta Rörick, på telefon: 070-3090200

Ansök snarast, då urvalet sker löpande.

Skicka din ansökan med meritförteckning till: ansokan@rorick.se

Märk din ansökan: ”ansökan säljare”
Välkommen med Din ansökan senast 2019-10-31.

 

Teknisk säljare Rörick kulskruvar