Utesäljare Köping

Utesäljare

Vill Du vara del i ett framgångsrikt företag? Har Du hög energi och ett intresse av att skapa goda relationer samt göra affärer?

Du välkomnas in i ett framgångsrikt bolag som har en fortsatt spännande förändringsresa framför sig och som erbjuder en professionell arbetsmiljö där engagemang, ansvar och samarbete är viktigt. Ett starkt team står redo för att på bästa sätt hjälpa just Dig in i verksamheten. Vi ska se till att Du får bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i denna roll och att Du kommer att få roligt på jobbet.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet består i försäljning av reparationer, underhållstjänster samt nyförsäljning av hela Röricks produkt och tjänsteerbjudande. Då kundbesök är din huvudsakliga arbetsuppgift och våra kunder finns över hela Sverige medför tjänsten en hel del resor. Du ska självständigt planera, boka och genomföra besök hos nya och befintliga kunder.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som innehar någon form av relevant gymnasieutbildning och tidigare erfarenheter av proaktiv försäljning är meriterande. Du ska självständigt kunna planera och strukturera ditt arbete utifrån satta mål.


Personliga egenskaper

Som person är du driftig, engagerad och med en hög grad av servicetänk och flexibilitet. Du arbetar strukturerat med stor ansvarskänsla. Eftersom ditt arbete innefattar daglig kontakt med kunder och kollegor vill vi att du har hög social kompetens och gillar att skapa ett gott samarbetsklimat. Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Vi erbjuder i gengäld en professionell, engagerande arbetsmiljö med mycket eget ansvar och möjlighet till personlig utveckling. Vi är ett bra sammansvetsat team där alla har stort fokus på kund samt att stämningen hos oss ska vara positiv och energigivande.

 

Övrigt

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering:
Rörick Elektriska Verkstad AB i Köping
Omfattning:
Tillsvidare
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas
Upplysningar lämnas av VD Lotta Rörick, på telefon: 0221-457500

Ansök snarast, då urvalet sker löpande

Skicka din ansökan med meritförteckning till: ansokan@rorick.se

Märk din ansökan: ”ansökan utesäljare”
Välkommen med Din ansökan senast 2020-01-24

Utesäljare