Elmekaniker Örebro

Elmekaniker Örebro

Vill Du vara del i ett framgångsrikt företag? Har Du hög energi och ett intresse av att skapa goda relationer samt göra affärer?

Du välkomnas in i ett framgångsrikt bolag som har en fortsatt spännande förändringsresa framför sig och som erbjuder en professionell arbetsmiljö där engagemang, ansvar och samarbete är viktigt. Ett starkt team står redo för att ge just Dig bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i denna roll och få roligt på jobbet

Arbetsuppgifter

Ditt arbete är varierande och du kommer att arbeta med både akuta och planerade reparationer och felsökning av drivsystem, motorer, generatorer och transformatorer på verkstad och ute hos kund så resor förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som innehar någon form av praktisk gymnasieutbildning, gärna mot el, verkstad, fordon
eller liknande. Du har några års praktisk erfarenhet som mekaniker, elektriker och/eller service-
tekniker med stor vana av att skruva. Du är van vid att arbeta utifrån ritningar, manualer och att
dokumentera ditt arbete löpande. Du är noggrann, har god kunskap om mekanik, mätteknik och har
god datorvana. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du driftig, engagerad och med en hög grad av servicetänk och flexibilitet. Du arbetar strukturerat med stor ansvarskänsla. Du har hög social kompetens och gillar att skapa ett gott samarbetsklimat. Tjänsten ställer krav på bra kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Vi erbjuder i gengäld en professionell, engagerande arbetsmiljö med mycket eget ansvar och stor möjlighet till personlig utveckling. Vi är ett bra sammansvetsat team där alla har stort fokus på kund samt att stämningen hos oss ska vara positiv och energigivande. Vi erbjuder i gengäld en professionell, engagerande arbetsmiljö med mycket eget ansvar och möjlighet till personlig utveckling. Vi är ett bra sammansvetsat team där alla har stort fokus på kund samt att stämningen hos oss ska vara positiv och energigivande.

 

Övrigt

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering:
Rörick Elektriska Verkstad AB i Örebro
Omfattning:
Provanställning

Upplysningar lämnas av verkstadschef Mats Lagnesjö på telefon: 0737-196778

Urvalet sker löpande.

Skicka din ansökan med meritförteckning till: mats.lagnesjo@rorick.se

Märk din ansökan: ”Ansökan Elmekaniker Örebro”

Välkommen med Din ansökan.